Nieuws

A.s. 17 en 18 november is mijn atelier gratis te bezoeken aan de Elspeterweg 30A in Vaassen tussen 12 en 17 uur. Je bent van harte welkom om te kijken of te kopen. I.v.m. de komende decembermaand vindt er een korting plaats op veel kleiner werk en is een deel van de opbrengst van al mijn werk bestemd voor een goede doel. Oud en nieuw werk, schilderijen en ruimtelijk werk.

Van harte welkom

Op 24 en 25 juni 2017 vindt er weer een kunstfietsroute in Vaassen plaats. Op deze twee dagen is tussen 11:00 en 17:00 uur mijn atelier volledig geopend om u te ontvangen, zodat u kunt zien wat ik maak en hoe ik dat doe. De thee en koffie met een versnapering ligt klaar op tafel en uiteraard zal ik er zelf ook zijn om vragen te beantwoorden. Tot dan!

Op 15 augustus 2015 vondt de opening plaats van mijn expositie, samen met mijn zoon Peter van der Leij (www.allerleij.nl). Een samenspel van zijn teksten en mijn schilderijen. Het resultaat van een jaar samenwerken waar we van genoten en elkaar op een andere manier ontmoetten. Het thema van de expositie is: VERANDERING, VERWONDERING, VERGANKELIJKHEID.

De expositie is sindsdien in Amersfoort te zien geweest eerst in Stadscafé De Observant en later in Leerhotel Leerhotel het Klooster. We willen het binnenkort weer opnieuw gaan exposeren, inclusief nieuwe werken, want we werken nog steeds samen aan nieuwe combinatiekunst. Mocht iemand een mooie locatie weten, laat het ons weten...